Information

16/11/2011Despre Noi

      5 Ani, maratoane de “Tom și Jerry”. 7 Ani, Albă ca Zăpada. 9 Ani, Sailor Moon. Așa a început povestea noastră. Pasionate de personaje de filme, de poveste, de desene, de toate felurile, ne-am propus să le avem pe toate, la un loc. Noi, două prietene bu..

16/11/2011Cum cumpar?

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru, trebuie mai intai sa va inregistrati cu un cont nou. Comanda dumneavostra va fi procesata in maxim 24 de ore lucratoare (cu exceptia weekend-ului) si veti fi contactat pentru a va fi confirmata disponibilitatea produselor. Costumele afisate sunt disponi..

16/11/2011Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in secto..

27/11/2011Cum inchiriez?

Toate costumele pe stoc din categoriile "Costume Adulti" si "Costume copii" sunt disponibile pentru inchiriere. Trebuie sa stiti ca la atelierul nostru veti gasi un numar mult mai mare de costume si modele variate. Tarifele afisate pe site sub poza costumului sunt tarife de vanzare. Costul inchirier..

07/11/2012Contact

  Adresa: Str. Olimpului Nr. 59, Sector 4 - puncte de reper: intersesctia Budapesta (intre Piata Unirii si Tineretului), parcul Carol, Distrigaz; - daca veniti dinspre intersectia Budapesta, pe Bd. Marasesti, mergand inspre Parcul Carol, virati a patra strada pe stanga;  - daca veniti d..

Limba
English Romanian
Valute
clear-bug-div