Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Cei mai simpatici monstruleti!

Dragele noastre,

v-am pregatit o mini-colectie cu cele mai simpatice costume de monstruleti. Noi ne-am indragostit inevitabil de fiecare dintre ele si abia asteptam viitoare ocazii sa le purtam. Costumele sunt realizate din blanita de diferite culori in combinatie cu materiale catifelate si foarte placute la atingere.

Dragonica este cel mai infricosator dragon de la Cufarul Fermecat. Costumul este compus din corset de latex, fusta din blanita si gluga cu cornite si solzi.

Costumul de monstrulet mov este preferatul nostru. Se muleaza perfect pe corp si in plus, are cele mai simpatice accesorii: manusi, jambiere si gluga pufoase!

Monstruletul Rock’n’Roll este perfect pentru fanele muzicii rock si nu numai. Rochia este stil corset, din latex negru. Ca si accesorii avem bolero, gluga si jambiere, toate din blanita verde.

Pentru ca ne-am dorit un animalut dedicat, am inventat Cufariciul. Costumul este compus din rochie cu decolteu adanc, manusi, jambiere, gluga si nu in ultimul rand, coada – elementul surpriza

Costumul de Unicorn este preferatul Ralucai. Cine nu indrageste misteriosul animalut? Costumul este compus din rochie, bolero, gluga si jambieri.

Asadar, te asteptam cu drag si voie buna sa iti alegi monstruletul preferat!

Call Now Button
× WhatsApp