Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Costumul istoric, o alegere ce nu da gres!

Fa o călătorie de-a lungul secolelor cu gama noastră de costume istorice. Fii un zeu grecesc sau un Galdiator sau regaste-te în epoca medievala sau la masa artistocratilor francezi. Costumele noastre istorice variaza de la roialitati la revoluționari. La noi puteti intalni Geishele din Orientul Îndepărtat și Cowboy-ii din Vestul Salbatic în același loc. Fie că doriți să luptati pentru ultima data ca unul dintre spartani sau sa petreceti timpul cu Marele Gatsby, avem unele dintre cele mai cunscute personaje care au influențat vreodată istoria, societatea și prezentul, așa cum il știm.
În colecția noastră de lux a costumelor istorice barbatesti veți găsi unele dintre cele mai autentice costume de pe piață. Fiecare costum găsit aici a fost proiectat și realizate manual in atelierul nostru de un costumier specializat. In gama de costume istorice barbatesti veti gasi tot ce vreti, de la soldați și regi la războinici romani, vikingi și multe altele.
Colectia noastra uimitoare de costume istorice pentru femei este realizata, de asemenea, în atelierul nostru. Această gamă largă include totul de la: regine și curtezane la pirați și servitoare, de la doamnele din dinastia Tudorilor la tinutele militare autentice. Cu colectia noastra excelenta de costume istorice va garantam ca veti avea cel mai unic costum de la orice petrecere.

Call Now Button
× WhatsApp