Vine, vine, Iepurasul!

Se apropie Pastele! Si cu aceasta ocazie v-am pregatit o multime de costumatii simpatice! Asadar, va asteptam cu mare drag si cu multe suprize la costumat!

Propunere de costumatie de iepuras. Poate fi realizat la comanda, pe diverse dimensiuni.31326-1024x1024 Propunere pentru iepuras roz, ca cel albastru, poate fi realizat la comada pe diverse dimensiui.31327 Cea mai simpatica mascota de iepuras va asteapta cumintica s-o purtati cu placere si sa ii surprineti chiar si e cei mari! Disponibila pentru inchiriere, marime universala.34247Sexy Iepurasul nostru, disponibil pentru inchiriere, marimea S, 2 bucati.
bunny 230 Propunere de costum ratusca pentru cei mai simpatici copilasi. Poate fi realizat la comanda e diverse dimensiuni.download222 Pentru doamne si domnisoare, un costum foarte elegant de Iepuras cu frac. Costumul este disponibil in doua masuri, M si S.
frac iepuras 290 Iata propunerea noastra pentru costum de oita!images (1)22 Pentru cei mai dragalasi bebelusi, propunerea pentru costum baby iepuras.images2 Si pentru ca ne-ati cerut Iepurasi, va prezentam unul dintre cei 50 pe care ii punem la dispozitia voastra, pentru inchiriat.costum iepuras cufarul fermecatPentru domnisoare avem pregatit un costum de Iepuras Playboy. Costumul este disponibil pentru inchiriere, masura S-M.

layboy bunny 290

Costum de Iepuras cu vesta, cu morcov ca accesoriu. Costmul este disponibil pentru inchiriere.costum iepuras cu vesta

Pentru cei care nu vor sa se costumeze, seturi pentru Iepuras ce contin urechi, papion si codita va asteapta!set iepuras 13 leiAsadar, fiti cuminti, pentru ca numai asa iepurasul va aduce cele mai frumoase cadouri!

Comments are closed.