Cum închiriez?

Toate costumele pe stoc din categoriile "Costume Adulti" si "Costume copii" sunt disponibile pentru inchiriere. Trebuie sa stiti ca la atelierul nostru veti gasi un numar mult mai mare de costume si modele variate. Tarifele afisate pe site sub poza costumului sunt tarife de vanzare. Costul inchirierii unul costum il gasiti in tabelul de mai jos.

Daca aveti cerinte speciale pentru un costum care nu este pe stoc, vi-l putem face pe comanda, dupa dimensiunile dumneavoastra, oferindu-va consultanta gratuita in alegerea celui mai bun material.

Rezervarea si inchirerea unui costum NU se face telefonic sau prin intermediul site-ului.

Pentru a inchiria un costum, va invitam la sediul Cufarul Fermecat, unde dupa ce veti proba si veti alege costumul dorit, vom semna un Acord de inchirere, care va permite inchirerea acestuia. Taxa de rezervare este de 20 de lei. In cazul in care costumul nu se ridica, taxa nu se returneaza. Semnarea Acordului de inchiriere reprezinta luarea la cunostiinta si acceptul dumneavoastra asupra inchirierii costumatiei. 

Tarifele pentru inchirieri sunt:

 

Închirieri

“Gata fãcut”

La comandã

Nr. buc

1-5

6-10

11-15

16-20

 

ADULŢI

(pret/buc)

80 Lei

75 Lei

70 Lei

65 Lei

120 Lei

COPII

(pret/buc)

60 Lei

55 Lei

50 Lei

43 Lei

100 Lei

Inchiriere Costum Mos Craciun (costum, centura, caciula, sac, aparatori - daca este cazul): 120 Lei

Inchiriere Mascote: 100 Lei

Tarifele sunt pentru 24 de ore de inchirere (lucratoare) si includ TVA!

Daca aveti nevoie de costumatie in weekend, ridicarea se face vineri, returul luni, iar tariful de inchiriere este cel pentru 24h (fiind weekend nu se percepe ca zi lucratoare).
Limba
English Romanian
Valute
clear-bug-div