Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Bine ai venit în Orășelul Leneș, unde aventurile sunt întotdeauna pline de bucurie și distracție! Acum ai ocazia să te transformi într-unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți locuitori ai acestui loc magic – Ștefania!

Costumul autentic și încântător de Ștefania este perfect pentru a aduce magia și farmecul acestei personaje îndrăgite la petreceri de carnaval, evenimente tematice sau sesiuni de joacă.

Principalele caracteristici ale costumului de Ștefania includ:

1. Rochița inconfundabilă: Rochița frumoasă și colorată este inspirată din stilul unic al Ștefaniei. Cu modele vesele și o paletă de culori strălucitoare, aceasta emană energie pozitivă și stil jucăuș. Rochița confortabilă îți permite să te miști în voie și să te bucuri de aventurile tale în Orășelul Leneș.

2. Părul plin de viață: O perucă roz, frumoasă și veselă, precum cea a Ștefaniei, completează perfect costumul. Cu așa par extravagant și plin de personalitate, vei fi instantaneu recunoscută și plăcută de toți cei din jurul tău.

3. Accesorii jucause: Pentru a-ți completa transformarea în Ștefania, costumul vine cu accesorii amuzante și jucăușe. Poți alege dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi gentuța Ștefaniei, brățări colorate, bentite sau fundițe, care vor adăuga un plus de farmec și distracție costumului tău.

Fii gata să aduci zâmbete și bucurie în fiecare colț al Orășelului Leneș în acest costum minunat de Ștefania! Fii o sursă de inspirație și încurajare pentru toți cei din jur și trăiește aventuri pline de amuzament și prietenie.

Închiriază acum costumul autentic de Ștefania și lasă-ți imaginația să zboare într-o lume magică de joc și veselie! Fii parte din povestea Orășelului Leneș și adu fericirea și spiritul jucăuș în orice petrecere sau eveniment special.

Call Now Button
× WhatsApp