Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Cufarul Fermecat SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Codul Numeric Personal va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele comandate.

Colectarea datelor cu caracter personal de pe Contractul de inchiriere incheiat in cazul inchirierii accesoriilor sau costumelor de carnaval se face in scop de garantie. In cazurile in care beneficiarul serviciilor noastre nu respecta termenul de returnare a obiectelor inchiriate, datele sale vor fi folosite pentru a semnala autoritatile competente pentru recuperarea acestora. In acest caz, datele dumneavoastra sunt preluate pe “Contractul de inchiriere”

Tot pe Contractul de inchiriere, vi se va cere adresa de e-mail, cu scopul de a va anunta despre viitoarele oferte sau produse nou intrate in stoc. Mentionam ca aceasta rubrica nu este obligatoriu de completat. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Call Now Button
× WhatsApp