Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Cuferul fermecat
fii oricine, oricand!

Cufarul Fermecat

Despre noi

Bine ați venit la Cufarul Fermecat, destinația dvs. de încredere pentru închirierea costumelor pentru copii și adulți! Suntem o echipă pasionată de povești și aventuri, și ne dorim să vă ajutăm să vă transformați în personajul preferat. La Cufarul Fermecat, ne-am dedicat să aducem bucurie și magie în viețile clienților noștri prin intermediul costumelor frumoase, unice și de calitate superioară. Cu o colecție variată de costume, de la eroi și prințese până la personaje de desene animate și personaje istorice, suntem siguri că veți găsi costumul perfect pentru orice ocazie specială sau eveniment tematic.

Cufarul fermecat

Ce ne diferențiază de ceilalți este atenția noastră la detalii și calitatea serviciilor noastre. Fiecare costum este ales cu grijă pentru a asigura autenticitate și confort, astfel încât să vă puteți bucura în deplinătate de experiența de a vă transforma în personajul preferat. Indiferent dacă sunteți în căutarea costumului perfect pentru petrecerea de Halloween a copilului dumneavoastră, un eveniment tematic, o serbare școlară sau o petrecere de companie, suntem aici să vă ajutăm să găsiți exact ceea ce căutați.
Ne pasă de satisfacția clienților noștri, așa că vrem sa primiti mereu costume curate, în stare excelentă și în termenii stabiliți. De asemenea, suntem mereu disponibili pentru a oferi asistență suplimentară sau răspunsuri la întrebări.
Vrem sa facem serviciul nostru de închiriere cat mai simplu și convenabil. Momentan puteți explora colecția noastră de costume la sediul din Soseaua Oltenitei 103, cladirea ICTCM. Echipa noastră prietenoasă vă va asista cu plăcere și vă va oferi sfaturi și recomandări personalizate pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.
Vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a costumelor noastre la Cufarul Fermecat. Transformați-vă în personajul preferat și creați amintiri de neuitat alături de cei dragi. Haideți să aducem fantezia la viață împreună!
Recenzii

Ce spun clientii nostri

Ginel Constantin
Ginel Constantin
Maria Trifan
Maria Trifan
Extrem de multumita am fost , am gasit un costum perfect , mi s-a raspuns intr-o sambata , foarte rapid, ati fost cei mai promti si amabili, va multumesc mult !
Iulia Maja
Iulia Maja
Call Now Button
× WhatsApp