Costumele se inchirieaza la sediul nostru din Bucuresti!

Bine ai venit în lumea minunată a desenelor animate Masha și Ursul! Acum poți să te transformi într-una dintre cele mai îndrăgite și aventuroase personaje – Masha!

Costumul autentic de Masha este creat pentru a te transporta direct în pădurea fermecată, unde vei putea trăi cele mai distractive și amuzante momente, alături de prietenul tău, Ursul.

Principalele caracteristici ale costumului de Masha includ:

1. Rochița veselă: Rochița este inspirată din stilul jucăuș și plin de viață al Mashei. Un model vesel și culori vibrante, rochița va aduce o notă de bucurie și entuziasm la petreceri, carnavaluri și evenimente tematice. Designul confortabil al rochiței îți permite să te miști cu ușurință și să te bucuri de aventurile tale alături de Ursul.

2. Șortul haios: șortul haios al Mashei completează perfect costumul. Astfel vei fi recunoscută instantaneu și vei aduce un zâmbet pe fețele tuturor celor din jur.

3. Alte accesorii adorabile: Pentru a-ți completa transformarea în Masha, costumul vine cu accesorii jucause și adorabile. Poți alege dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi baticul Mashei sau o paporniță colorată, care îți vor adăuga un plus de farmec și veselie.

Fii gata să aduci amuzament și aventură în fiecare colț al pădurii împreună cu Ursul în acest costum adorabil de Masha! Fii plină de energie și curiozitate, bucură-te de fiecare clipă și creează amintiri magice alături de prietenii tăi.

Închiriază acum costumul autentic de Masha și lasă-ți imaginația să zburde în lumea plină de distracție a desenelor animate! Fii personajul preferat al copiilor și adu bucurie și zâmbete în orice petrecere, eveniment sau sesiune de joacă. Alătură-te aventurilor lui Masha și Ursul și transformă-te într-o stea strălucitoare în propriul tău spectacol plin de amuzament.

Call Now Button
× WhatsApp